21 Aralık 2013 Cumartesi

Zayıflamak mı istiyorsunuz?

o zaman maydanoz suyunu deneyin..
Maydanoz'un yararlarını eminim pek çok kez duymuşsunuzdur. Bu mucizevi sebze sadece sağlığımızı korumuyor ayrıca kilo vermemizi, zayıflamamızı da sağlıyor. Zayıflatan maydanoz suyu ya da maydanoz kürü tarifine bugün birlikte göz atacağız.

Maydanoz damarlı, yeşil yapraklı bir bitkidir. Bitkinin kök ve yaprakları kullanılır. Pek çok yararının yanı sıra zayıflatan özelliği oldukça etkilidirMaydanoz ödem atmak için kullanılır. Bu şekilde vücudumuzda yer alan zehirli maddeleri dışarı atarız. Ayrıca terletir ve idrar söktürür, sindirimi kolaylaştırır ve zayıflamaya yardımcı olur.

Maydanoz suyu zayıflatır dedik fakat tek başına maydanoz suyu etkili değildir. Sadece vücuttan su atılımını sağlar. Zayıflatıcı etkisi için limon suyu ile birlikte kullanmak gereklidir. Bu kür hem yağ yakıcı hem de kilo verdirici özelliği ile bilinir.

Zayıflatan, Kilo Verdiren Maydanoz Suyu Kürü Tarifi: 
2 yemek kaşığı limon suyu ve 16 adet maydanoz sapını yarım bardak suya katıp 1 dakika boyunca mutfak robotunda çekin. 15 gün arayla her sabah yarım bardak bu kürden içebilirsiniz. 15 günün ardından 7 gün ara verin. Aradan sonra tekrar 15 gün boyunca maydanoz suyu kürü için. Dikkat edilecek en önemli husus 15 günden uzun yapılmaması. Bu yöntemle yaklaşık olarak ayda 4 kilo verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder